lähde: selry SEL on aloittanut valmistautumisen neuvotteluihin uusista elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimuksista. Nykyiset elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2021 asti. SEL:n liittohallitus nimesi tänään uuden SEL:n tes-neuvottelukunnan ja sopimusalakohtaisten tes-jaostojen jäsenet.
Tes-neuvottelukunnan tehtävä on käydä työehtosopimusneuvottelut työnantajaliiton neuvottelijoiden kanssa.
Tes-neuvottelukunnan jäseniksi nimettiin SEL:n puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen, liittosihteeri Henri Lindholm, sopimuspäällikkö Erkki Rantamaa, palkkasihteeri Ari Huuki sekä luottamushenkilöt Juha-Pekka Hölkki (leipomoala), Tommi Stenberg (liha-ala), Toni Rajavaara (meijeriala), Maarit Lähteenmäki (teollisuusala) ja Ville Sipilä (teollisuusala).
Sopimusalakohtaisten tes-jaostojen tehtävänä on käsitellä ammattiosastojen tekemät tes-aloitteet sekä valmistella ne tes-neuvottelukunnan käsiteltäväksi. Tes-jaostojen jäseniksi nimettiin: Leipomoalan tes-jaosto: Juha-Pekka Hölkki, puheenjohtaja Tomi Koskinen Elisa Lehtinen Maiju Ollinen Eero Partanen Pekka Raitakari Päivi Salminen Hannu Siira Maarit Stålnacke-Inkala Timo Vainio Liha-alan tes-jaosto: Tommi Stenberg, puheenjohtaja Juha Katajamaa Petri Koivisto Asko Peltola Harri Puhakka Kari Riikonen Ari Saarimaa Irmeli Taskinen Helena Törmä Tuomas Vaittinen Ville Vatka Meijerialan tes-jaosto:
Toni Rajavaara, puheenjohtaja Harri Lantto Pasi Mäkinen Susanna Saari Asko Tuominen Martti Virtanen Ari Ylinen Teollisuus- ja panimoalan tes-jaosto: Maarit Lähteenmäki, puheenjohtaja Ville Sipilä, puheenjohtaja Kyösti Grefve Juha Ekman Vesa Jalonen Pia Koski Toni Lahtelin Jarno Leinonen Jenna Markkanen Jari Siro Mikael Summe
Työehtosopimusneuvotteluihin valmistautumista ja myöhemmin neuvotteluiden etenemistä voi seurata SEL:n verkkosivuilla osoitteessa: www.selry.fi/tes.
|