Syyskokouksen päätöksia ym.

28.11.2019

Hei.

Ammattiosaston syyskokous pidettiin 26.11.2019 ja ennen syyskokousta johtokunta piti oman valmistelevan kokouksensa. Siellä kiitettiin osaston entistä sihteeriä Suomi 100v puukkolla, jossa teksti "Asko Peltola Osasto 006 kiittää", myös muistettiin erästä johtokunnan jäsentä lahjakortilla hänen  täyttäessä pyöreitä vuosia.

Syyskokouksen alkajaisiksi valittiin pöytäkirjan tarkastajat ja tällä kertaa valituiksi tuli Taimi Ravantti ja Jorma Knuutinen.

Käytiin läpi taloussuunnitelma 2020 jossa huomattiin että jäsenmaksupalautukset ovat laskeneet -500€, tämä johtuu siitä kun jäsenet ovat eronneet liitosta. Ainoa keino tämä korjaamiseksi on saada lisää jäeniä osastoon, joten jokainen jäsen voi kysyä liittoon kuulumattomalta "haluaisiko liittyä liittoon", jäsenhankinta on meidän jokaisen tehtävä.

Toimintasuunnitelma 2020 joka löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Valittiin osaston puheenjohtajaksi kaudelle 2020 Hannu Mäkelä

Seuraavan oli osaston johtokunnan vuoro ja johtokunta on 2020 seuraava: Daniel Eriksson, Matias Matkala, Jarkko Siltala, Pasi Leppänen

Yleisvarajäseniksi valittiin: Jonne Laituri, Tapani Haapala, Asko Peltola, Janne Roukala ja Kalevi Karvonen

Toiminnantarkastajaksi valittiin SEL Pohjanmaan aluesihteeri Markus Forslund

Kokousedsutajat SEL Pohjanmaan Aluejärjestöön ovat seuraavat: Hannu Mäkelä, Daniel Eriksson, Jarkko Siltala ja varat Jonne Laituri, Asko Peltola, Kalevi Karvonen

Vaihdettiin kokousedustaja Prs SAK alueen paikallisjärjestöön: Pasi Leppäsen tilalle meni Tapani Haapala

Hieman osaston tapahtumia käytiin läpi ja tulemme järjestämään 2020 Kannuksen ammattiosaston kanssa yhteisen jääkiekko reissun helmi-maaliskuussa, tästä infoa myöhemmin. Sel talvipäiviä juhlitaan Lappeenrannassa ja tarkemmin ottaen Imatralla joka kuuluu tänä päivänä Lappeenrantaan 2.3.2.2020, sinne lähtö perjantaija jayhteis kuljetus Kokkolan ja Kannuksen osaston kanssa.

Muissa asioissa Asko Peltola otti esille SAK:n edustajiston kokouksessa pitämän puheen, jossa korosti kotimaisen elintarvikkeen tärkeyttä. SEL Pohjanmaan aluesihteeri Markus kertoi omassa puheessaan Postilakon vaikutuksista ym. tärkeistä asioista.

Kokouksen jälkeen pidettiin järjestäytymiskokous jossa varapuheenjohtajaksi valitiin Pasi Leppänen, sihteeriksi Jarkko Siltala, varasihteeriksi Daniel Eriksson ja taloudenhoitajaksi Johanna Karjalainen

Kiitos kaikille kokouksessa oleille ja olisi mukava, jos seuraavaan sääntömääräiseen kokoukseen (kevätkokous 2020) saataisiin hieman enempi jäseniä mukaan. Lopuksi tietysti syötiin Kaupungin Hotellin keittiön tekemään hyvää kinkkupiirakkaa.

Pj Hannu Mäkelä