POHJANMAAN ALUEJÄRJESTÖN VIIKONLOPPUKURSSI la-su 21.- 22.3.2020 HUOM! Kurssi täynnä, lisäpaikkoja on joten nyt ole nopea!

20.1.2020

Kurssin aiheet:             

Ajankohtaista, puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen, SEL ry

Alkutuotannon näkökulmasta, MTK:n edustaja Esa Rahja

Mitä tekee SASK? Roosa Rusanen, SASK

Työyhteisön hyvinvointi, Anne Järvinen

Ravintovalmennus TaRMoA by AJ                              

Aika:                         

la-su 21.–22.3.2020. Kurssi alkaa lauantaina klo 12 lounaalla ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan ruokailuun.                                                          

Paikka:                        

Santa`s Resort & Spa Hotel Sani, Jukupolku 5 Kalajoki

Kohderyhmä:             

Kurssi on tarkoitettu kaikille työpaikan edunvalvonta-asioista kiinnostuneille SEL ry:n jäsenille.

Kustannukset:             

Osallistujille tarjotaan majoitus, ruokailut ja kurssipakettiin liittyvät asiat. Matkakustannukset korvataan halvinta kulkuneuvoa käyttäen. Muista ottaa tilinumero mukaan!

Ilmoittautuminen:        

Kurssin 25 oppilaspaikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman nopeasti, viimeistään maanantaina 9. maaliskuuta mennessä sähköpostilla markus.forslund@selry.fi tai 040 7722387

 

OHJELMA

Lauantai 21.3

klo 12.00 – 12.45        Lounas

klo 12.45 – 13.00        Kurssin avaus

klo 13.00 –14.00        Alkutuotannon näkökulmasta, MTK:n edustaja Esa Rahja

klo 14.15 – 15.30        Työyhteisön hyvinvointi, Anne Järvinen

klo 15.30– 15.00         Kahvi

klo 15.15 – 16.00        Työyhteisön hyvinvointi, Anne Järvinen

klo 16.15 – 17.00        Työmarkkinatilanne ja muuta ajankohtaista

                                       liittopuheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen                       

klo 17.30 – 19.30        Sauna ja kylpylä, saunakabinetti

klo 20.30-                    Illallinen, Ravintola Pihvitupa

 

Sunnuntai 22.3

klo 08.00 – 09.30       Aamupala

klo 09.30 – 12.00        Mitä tekee SASK? Roosa Rusanen, SASK

klo 12.00  -                    Kurssin päättäminen ja lounas